Aeroportet më të bukur në botë

Një ndër frikërat më të përhapura tek turistët, sidomos gjatë verës, është vonesa e fluturimeve dhe pritjet e gjata nëpër aeroporte. “PiratinViaggio” ka gjetur disa aeroporte, në të cilat pritja e fluturimit mund të kthehet në një moment kënaqësie.
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53