Supë me kungull

13/03/2018 - 09:23

Farfalle me ton salce

23/01/2018 - 09:06

Pule kerri me bizele

22/01/2018 - 09:19

Krepa

18/01/2018 - 09:03
Kus kus me pule
17/01/2018 - 09:00
Mish viçi krokant
16/01/2018 - 09:22
Pule Thai Kremoze
15/01/2018 - 09:07
Falafell - qofte libaneze
11/01/2018 - 09:22
Sallatë Libaneze - Tabuli
10/01/2018 - 09:19
Pule me salce kerri
09/01/2018 - 09:00
Pule me makarona rizoni
08/01/2018 - 10:04
Sallatë ruse
04/01/2018 - 09:00
Spring rolls
29/12/2017 - 15:25
Supë me tortelini
28/12/2017 - 09:38
Patate ne tave
27/12/2017 - 09:06
Tempura pule dhe perime
26/12/2017 - 10:09
Penne arrabiata
25/12/2017 - 10:29
"Better than sex cake"
22/12/2017 - 12:41
21 dhjetor 2017
21/12/2017 - 13:40
Paeja
20/12/2017 - 09:24
Pulë me salcë satay
19/12/2017 - 12:18