Supë me kungull

13/03/2018 - 09:23

Spring rolls

29/12/2017 - 15:25

Supë me tortelini

28/12/2017 - 09:38

Patate ne tave

27/12/2017 - 09:06
Tempura pule dhe perime
26/12/2017 - 10:09
Penne arrabiata
25/12/2017 - 10:29
"Better than sex cake"
22/12/2017 - 12:41
21 dhjetor 2017
21/12/2017 - 13:40
Paeja
20/12/2017 - 09:24
Pulë me salcë satay
19/12/2017 - 12:18
18 dhjetor 2017
18/12/2017 - 20:08
"Sallatë me Salcë Dressing"
14/12/2017 - 09:14
"Pulë në furrë"
13/12/2017 - 09:31
"Supë me noodels dhe perime"
12/12/2017 - 09:40
"Fileto pule me kërpurdhë"
11/12/2017 - 09:09
Omletë Japoneze "Tamagoyaki"
08/12/2017 - 10:10
"Pene me kërpudha"
07/12/2017 - 11:22
"Kek me hurma arabie"
24/11/2017 - 10:38