Spring Rolls

16/04/2018 - 09:48
Pene me pule - Fjorentin
29/01/2018 - 08:57
Gulash Hungarez
24/01/2018 - 09:09
Farfalle me ton salce
23/01/2018 - 09:06
Pule kerri me bizele
22/01/2018 - 09:19
Krepa
18/01/2018 - 09:03
Kus kus me pule
17/01/2018 - 09:00
Mish viçi krokant
16/01/2018 - 09:22
Pule Thai Kremoze
15/01/2018 - 09:07
Falafell - qofte libaneze
11/01/2018 - 09:22
Sallatë Libaneze - Tabuli
10/01/2018 - 09:19
Pule me salce kerri
09/01/2018 - 09:00
Pule me makarona rizoni
08/01/2018 - 10:04
Sallatë ruse
04/01/2018 - 09:00
Supë me tortelini
28/12/2017 - 09:38
Patate ne tave
27/12/2017 - 09:06
Tempura pule dhe perime
26/12/2017 - 10:09