Spring Rolls

16/04/2018 - 09:48

Perime të ziera me mish zogu

06/06/2018 - 09:19

Linguini me salcë Singapori

05/06/2018 - 08:58

Tortelini me salcë kremoze

04/06/2018 - 08:59
Qofte me misër
31/05/2018 - 09:11
Supë me makarona rizoni
30/05/2018 - 09:04
Spageti me fruta deti
29/05/2018 - 10:08
Supë me perime
28/05/2018 - 08:57
Bullgur me Perime
24/05/2018 - 09:10
Qofte pule me erëza
23/05/2018 - 09:05
Rizoto me peshk ton
22/05/2018 - 09:06
Shak Shuka
21/05/2018 - 09:01
Sallatë me fasule syzezë
17/05/2018 - 09:53
Cheese burger me qepë unazë
16/05/2018 - 08:56
Pulë me jufka dhe kungull
15/05/2018 - 09:32
Recetë mongoleze me pulë
08/05/2018 - 09:13
Sallatë me peshk ton
03/05/2018 - 09:14