Pulë me spinaq dhe djath moxarela

13/06/2018 - 09:00
"Pulë me hudhra"
07/11/2017 - 08:09
Sallatë me makarona flutur
06/11/2017 - 08:35
"Sallata shef Titi"
02/11/2017 - 09:36
"Mish viçi me perime"
31/10/2017 - 10:40
"Trashë kofshe me oriz"
24/10/2017 - 15:54
Qofte pikante me ton
23/09/2017 - 12:02
Fettuccine me pançetë
03/07/2017 - 12:07
Fileto pule me gjalp
30/06/2017 - 12:05
Mish viçi me piper të zi
29/06/2017 - 12:04
Pulë me brokoli
24/06/2017 - 12:03
Çiz-kek me mango
22/06/2017 - 12:01
Supë pule me kërpudha
21/06/2017 - 11:59
Mëlçi me perime
28/05/2017 - 12:04
"Mish qingji me bizele"
24/06/2018 - 05:16