Pule me perime

13/02/2018 - 08:51

Supë dasme italiane

05/03/2018 - 15:16

Burger nga shef Titi

02/03/2018 - 10:49

Taliateli me proshutë

01/03/2018 - 13:27
Peshk kocë me perime
28/02/2018 - 09:26
Supë me fileto merluci
27/02/2018 - 11:11
Pulë kerri me bizele
26/02/2018 - 11:11
Peshk me perime
22/02/2018 - 13:37
Tavë me pulë kërpudha
21/02/2018 - 09:32
Linguini Pad Thai
19/02/2018 - 11:18
Pule me salce sataje
15/02/2018 - 09:28
Pule me salce hot sin
12/02/2018 - 08:52
Makarona mix me proshutë
08/02/2018 - 09:05
Pule me brokoli
07/02/2018 - 08:59
Supe tajlandaze me pule
06/02/2018 - 08:55
Pule me limon dhe spec te kuq
01/02/2018 - 08:55
Pene me pule - Fjorentin
29/01/2018 - 08:57
Gulash Hungarez
24/01/2018 - 09:09