Patate furre

07/03/2018 - 09:13

Krahë pule pikante

21/06/2018 - 11:20

Brusketi me kerpudha

20/06/2018 - 10:30

Jufka me salcë speci

19/06/2018 - 09:20
Peshk me perime
18/06/2018 - 09:04
Jufka me pulë dhe kërpudha
12/06/2018 - 08:58
Mish qingji me perime
11/06/2018 - 08:55
Perime të ziera me mish zogu
06/06/2018 - 09:19
Linguini me salcë Singapori
05/06/2018 - 08:58
Tortelini me salcë kremoze
04/06/2018 - 08:59
Qofte me misër
31/05/2018 - 09:11
Supë me makarona rizoni
30/05/2018 - 09:04
Spageti me fruta deti
29/05/2018 - 10:08
Supë me perime
28/05/2018 - 08:57
Bullgur me Perime
24/05/2018 - 09:10
Qofte pule me erëza
23/05/2018 - 09:05
Rizoto me peshk ton
22/05/2018 - 09:06
Shak Shuka
21/05/2018 - 09:01
Sallatë me fasule syzezë
17/05/2018 - 09:53