Cheese burger me qepë unazë

16/05/2018 - 08:56

Linguini Pad Thai

19/02/2018 - 11:18

Pule me salce sataje

15/02/2018 - 09:28
Pule me perime
13/02/2018 - 08:51
Pule me salce hot sin
12/02/2018 - 08:52
Makarona mix me proshutë
08/02/2018 - 09:05
Pule me brokoli
07/02/2018 - 08:59
Supe tajlandaze me pule
06/02/2018 - 08:55
Pule me limon dhe spec te kuq
01/02/2018 - 08:55
Pene me pule - Fjorentin
29/01/2018 - 08:57
Gulash Hungarez
24/01/2018 - 09:09
Farfalle me ton salce
23/01/2018 - 09:06
Pule kerri me bizele
22/01/2018 - 09:19
Krepa
18/01/2018 - 09:03
Kus kus me pule
17/01/2018 - 09:00
Mish viçi krokant
16/01/2018 - 09:22
Pule Thai Kremoze
15/01/2018 - 09:07
Falafell - qofte libaneze
11/01/2018 - 09:22
Sallatë Libaneze - Tabuli
10/01/2018 - 09:19