Cheese burger me qepë unazë

16/05/2018 - 08:56

Spring Rolls

16/04/2018 - 09:48

Makarona me pule dhe domate

12/04/2018 - 09:47

Paste me pule al fredo

11/04/2018 - 09:11
Qofte me patate dhe djathe
10/04/2018 - 09:06
Mini Pica
09/04/2018 - 09:50
Spageti Karbonara
03/04/2018 - 09:42
Pene me pule dhe pancete
02/04/2018 - 09:15
Kek me hurma Arabie
30/03/2018 - 12:58
Pule e tharte dhe e embel
29/03/2018 - 09:18
Kus kus mediterran
28/03/2018 - 09:43
Pulë me salcë terrijaki
27/03/2018 - 11:17
Pule Kerri me bizele
26/03/2018 - 12:10
Pene me salcë
22/03/2018 - 09:25
Biftek me pure patatesh
21/03/2018 - 09:41
Makarona me brokoli
20/03/2018 - 09:22
Carrot Cake
16/03/2018 - 11:30
Farfalle me peshk ton
15/03/2018 - 09:58
Pene Arrabiata
14/03/2018 - 10:44
Supë me kungull
13/03/2018 - 09:23
Cheese Cake
12/03/2018 - 12:03