Para e pasuri

Çdo të hënë e të mërkurë ora 15:00

Ka në fokus aktualitetin ekonomik, por të trajtuar në një mënyrë ndryshe. Çdo të hënë dhe të mërkurë në orën 15.00, gazetarja Aurora Sulçe sjell një analizë të thelluar të lajmit kryesor të javës, me ekspertizën më të mirë, për të kuptuar dhe analizuar çdo gjë në lidhje me ekonominë dhe financat tona.

Një gërshetim i ngjarjeve në terren me analizën në studio, në një produkt televiziv që mungon në tregun mediatik shqiptar. Një prodhim i redaksisë së informacionit në TV “Ora News”, me synimin për të shkuar përtej lajmit të përditshëm.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tv Facebook dhe në Twitter