Ora Skaner

Çdo të dielë ora 22:30

Një format totalisht sportiv që transmetohet çdo të dielë ora 22.30 në Ora News, prej datës 21 gusht 2014.

Të ftuar të shumtë, lidhje direkte, analiza sportive e javës , komente, diskutime të shumta, intervista ekskluzive.

Drejtohet nga gazetari Gerti Çarçani.

Ora Skaner mund të ndiqet edhe LIVE ONLINE çdo  të dielë ora 22.30 në Ora News.

Çdo emision është dhe në Youtube  Na ndiqni dhe në Facebook

Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected] 

 

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tv Facebook dhe në Twitter