Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision që drejtohet nga Klodi Karaj nga e hëna në të premte. Të shtunën moderohet nga Alba Alishani. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 7 shkurt 2018

07/02/2018 - 11:09

Ora juaj / 6 shkurt 2018

06/02/2018 - 11:10

Ora juaj / 5 shkurt 2018

05/02/2018 - 12:05

Ora juaj / 2 shkurt 2018

02/02/2018 - 10:42

Ora juaj / 1 shkurt 2018

01/02/2018 - 12:29

Ora juaj / 31 janar 2018

31/01/2018 - 11:45

Ora juaj / 30 janar 2018

30/01/2018 - 12:47

Ora juaj / 29 janar 2018

29/01/2018 - 11:57

Ora juaj / 27 janar 2017

27/01/2018 - 14:37

Ora juaj / 26 Janar 2018

26/01/2018 - 13:12

Ora juaj / 25 janar 2018

25/01/2018 - 10:56

Ora juaj / 24 janar 2018

24/01/2018 - 10:52

Ora juaj / 23 janar 2018

23/01/2018 - 12:26

Ora juaj / 22 janar 2018

22/01/2018 - 11:16

Ora juaj / 20 janar 2017

20/01/2018 - 14:55

Ora juaj / 19 janar 2018

19/01/2018 - 10:56

Ora juaj / 18 janar 2018

18/01/2018 - 10:54

Ora juaj / 17 janar 2018

17/01/2018 - 10:52

Ora juaj / 16 janar 2018

16/01/2018 - 10:59

Ora juaj / 15 Janar 2018

15/01/2018 - 11:15