Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision që drejtohet nga Klodi Karaj nga e hëna në të premte. Të shtunën moderohet nga Alba Alishani. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 2 mars 2018

02/03/2018 - 09:27

Ora juaj / 1 mars 2018

01/03/2018 - 11:01

Ora juaj / 28 shkurt 2018

28/02/2018 - 11:24

Ora juaj / 27 shkurt 2018

27/02/2018 - 11:19

Ora juaj / 26 shkurt 2018

26/02/2018 - 13:20

Ora juaj / 24 shkurt 2018

24/02/2018 - 17:00

Ora juaj / 23 shkurt 2018

23/02/2018 - 09:54

Ora juaj / 22 shkurt 2018

22/02/2018 - 09:40

Ora juaj / 21 shkurt 2018

21/02/2018 - 09:40

Ora juaj / 20 shkurt 2018

20/02/2018 - 10:37

Ora juaj / 17 shkurt 2018

19/02/2018 - 11:46

Ora juaj / 17 shkurt 2017

17/02/2018 - 10:50

Ora juaj / 16 shkurt 2018

16/02/2018 - 09:25

Ora juaj / 15 shkurt 2018

15/02/2018 - 13:06

Ora juaj / 14 shkurt 2018

14/02/2018 - 13:32

Ora juaj / 13 shkurt 2018

13/02/2018 - 10:58

Ora juaj / 12 shkurt 2018

12/02/2018 - 11:36

Ora juaj / 10 shkurt 2018

10/02/2018 - 15:47

Ora juaj / 9 shkurt 2018

09/02/2018 - 10:43

Ora juaj / 8 shkurt 2018

08/02/2018 - 10:48