Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision mëngjesi nga e hëna në të shtunë, me gazetarin Klodi Karaj. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 29 gusht 2018

29/08/2018 - 10:57

Ora juaj / 28 gusht 2018

28/08/2018 - 11:14

Ora juaj / 27 gusht 2018

27/08/2018 - 10:48

Ora juaj / 25 gusht 2018

25/08/2018 - 11:31

Ora juaj / 24 gusht 2018

24/08/2018 - 10:41

Ora juaj / 23 gusht 2018

23/08/2018 - 10:54

Ora juaj / 22 gusht 2018

22/08/2018 - 13:24

Ora juaj / 21 gusht 2018

21/08/2018 - 12:36

Ora juaj / 20 gusht 2018

20/08/2018 - 12:07

Ora juaj / 18 gusht 2018

18/08/2018 - 11:48

Ora juaj / 17 gusht 2018

17/08/2018 - 10:27

Ora juaj / 16 gusht 2018

16/08/2018 - 18:00

Ora juaj / 15 gusht 2018

15/08/2018 - 20:10

Ora juaj / 13 gusht 2018

13/08/2018 - 13:44

Ora juaj / 10 gusht 2018

10/08/2018 - 11:24

Ora juaj / 09 gusht 2018

09/08/2018 - 09:28

Ora juaj / 08 gusht 2018

08/08/2018 - 12:08

Ora juaj / 07 gusht 2018

07/08/2018 - 12:38

Ora juaj / 06 gusht 2018

06/08/2018 - 13:32

Ora juaj / 4 gusht 2018

04/08/2018 - 15:14