Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision që drejtohet nga Klodi Karaj nga e hëna në të premte. Të shtunën moderohet nga Alba Alishani. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 12 maj 2018

12/05/2018 - 13:50

Ora juaj / 11 Maj 2018

11/05/2018 - 09:55

Ora juaj / 10 Maj 2018

10/05/2018 - 09:53

Ora juaj / 09 Maj 2018

09/05/2018 - 09:56

Ora juaj / 08 Maj 2018

08/05/2018 - 09:56

Ora juaj / 07 Maj 2018

07/05/2018 - 10:49

Ora juaj / 05 Maj 2018

05/05/2018 - 12:52

Ora juaj / 04 Maj 2018

04/05/2018 - 10:38

Ora juaj / 03 Maj 2018

03/05/2018 - 09:47

Ora juaj / 02 Maj 2018

02/05/2018 - 10:31

Ora juaj / 01 Maj 2018

01/05/2018 - 09:49

Ora juaj / 30 prill 2018

30/04/2018 - 10:29

Ora juaj / 28 prill 2018

28/04/2018 - 13:54

Ora juaj / 27 prill 2018

27/04/2018 - 09:41

Ora juaj / 26 prill 2018

26/04/2018 - 10:45

Ora juaj / 25 prill 2018

25/04/2018 - 10:04

Ora juaj / 24 prill 2018

24/04/2018 - 09:41

Ora juaj / 23 prill 2018

23/04/2018 - 11:33

Ora juaj / 21 prill 2018

21/04/2018 - 11:19

Ora juaj / 20 prill 2018

20/04/2018 - 10:23