Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision që drejtohet nga Klodi Karaj nga e hëna në të premte. Të shtunën moderohet nga Alba Alishani. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 06 Qershor 2018

06/06/2018 - 09:37

Ora juaj / 05 Qershor 2018

05/06/2018 - 09:45

Ora juaj / 04 Qershor 2018

04/06/2018 - 10:17

Ora juaj / 02 Qershor 2018

02/06/2018 - 10:20

Ora juaj / 01 Qershor 2018

01/06/2018 - 09:54

Ora juaj / 31 Maj 2018

31/05/2018 - 09:32

Ora juaj / 30 Maj 2018

30/05/2018 - 09:45

Ora juaj / 29 maj 2018

29/05/2018 - 10:15

Ora juaj / 28 Maj 2018

28/05/2018 - 10:33

Ora juaj / 26 maj 2018

26/05/2018 - 17:28

Ora juaj / 25 Maj 2018

25/05/2018 - 10:04

Ora juaj / 24 Maj 2018

24/05/2018 - 10:29

Ora juaj / 23 Maj 2018

23/05/2018 - 10:58

Ora juaj / 21 Maj 2018

21/05/2018 - 10:57

Ora juaj / 19 Maj 2018

19/05/2018 - 10:31

Ora juaj / 18 Maj 2018

18/05/2018 - 09:38

Ora juaj / 17 Maj 2018

17/05/2018 - 09:38

Ora juaj / 16 Maj 2018

16/05/2018 - 13:03

Ora juaj / 05 Maj 2018

15/05/2018 - 10:11

Ora juaj / 14 Maj 2018

14/05/2018 - 12:15