Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision mëngjesi nga e hëna në të shtunë, me gazetarin Klodi Karaj. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 30 nëntor 2018

30/11/2018 - 12:40

Ora juaj / 29 nentor 2018

29/11/2018 - 10:36

Ora juaj / 28 nentor 2018

28/11/2018 - 10:13

Ora juaj / 27 nentor 2018

27/11/2018 - 09:52

Ora juaj / 26 nentor 2018

26/11/2018 - 12:07

Ora juaj / 24 nëntor 2018

24/11/2018 - 12:28

Ora juaj / 23 nentor 2018

23/11/2018 - 09:42

Ora juaj / 22 nentor 2018

22/11/2018 - 09:32

Ora juaj / 21 nentor 2018

21/11/2018 - 10:21

Ora juaj / 20 nentor 2018

20/11/2018 - 10:11

Ora juaj / 19 nëntor 2018

19/11/2018 - 09:37

Ora juaj / 17 nentor 2018

17/11/2018 - 15:00

Ora juaj / 16 nentor 2018

16/11/2018 - 10:46

Ora juaj / 15 nentor 2018

15/11/2018 - 10:43

Ora juaj / 14 nentor 2018

14/11/2018 - 11:20

Ora juaj / 13 nentor 2018

13/11/2018 - 10:23

Ora juaj / 12 nentor 2018

12/11/2018 - 11:52

Ora juaj / 10 nentor 2018

10/11/2018 - 11:13

Ora juaj / 09 nentor

09/11/2018 - 10:48

Ora juaj / 08 nentor 2018

08/11/2018 - 12:45