Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision që drejtohet nga Klodi Karaj nga e hëna në të premte. Të shtunën moderohet nga Alba Alishani. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 24 korrik 2018

24/07/2018 - 11:04

Ora juaj / 23 korrik 2018

23/07/2018 - 10:17

Ora juaj / 21 korrik 2018

21/07/2018 - 20:54

Ora juaj / 20 korrik 2018

20/07/2018 - 11:00

Ora juaj / 19 korrik 2018

19/07/2018 - 09:37

Ora juaj / 18 korrik 2018

18/07/2018 - 10:28

Ora juaj / 17 korrik 2018

17/07/2018 - 11:23

Ora juaj / 16 korrik 2018

16/07/2018 - 11:22

Ora juaj / 14 korrik 2018

14/07/2018 - 16:27

Ora juaj / 13 korrik 2018

13/07/2018 - 12:18

Ora juaj / 12 korrik 2018

12/07/2018 - 12:43

Ora juaj / 11 korrik 2018

11/07/2018 - 10:43

Ora juaj / 10 korrik 2018

10/07/2018 - 10:59

Ora juaj / 09 korrik 2018

09/07/2018 - 12:48

Ora juaj / 7 korrik 2018

07/07/2018 - 11:12

Ora juaj / 06 korrik 2018

06/07/2018 - 10:44

Ora juaj / 05 korrik 2018

05/07/2018 - 13:23

Ora juaj / 04 Korrik 2018

04/07/2018 - 11:48

Ora juaj / 03 korrik 2018

03/07/2018 - 09:15

Ora juaj / 02 Korrik 2018

02/07/2018 - 12:04