Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision mëngjesi nga e hëna në të shtunë, me gazetarin Klodi Karaj. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 16 Qershor 2018

16/06/2018 - 11:27

Ora juaj / 15 qershor 2018

15/06/2018 - 09:10

Ora juaj / 14 Qershor 2018

14/06/2018 - 10:07

Ora juaj / 13 Qershor 2018

13/06/2018 - 09:53

Ora juaj / 12 Qershor 2018

12/06/2018 - 09:57

Ora juaj / 11 Qershor 2018

11/06/2018 - 10:19

Ora juaj / 09 Qershor 2018

09/06/2018 - 10:36

Ora juaj / 08 Qershor 2018

08/06/2018 - 11:08

Ora juaj / 07 Qershor 2018

07/06/2018 - 10:59

Ora juaj / 06 Qershor 2018

06/06/2018 - 09:37

Ora juaj / 05 Qershor 2018

05/06/2018 - 09:45

Ora juaj / 04 Qershor 2018

04/06/2018 - 10:17

Ora juaj / 02 Qershor 2018

02/06/2018 - 10:20

Ora juaj / 01 Qershor 2018

01/06/2018 - 09:54

Ora juaj / 31 Maj 2018

31/05/2018 - 09:32

Ora juaj / 30 Maj 2018

30/05/2018 - 09:45

Ora juaj / 29 maj 2018

29/05/2018 - 10:15

Ora juaj / 28 Maj 2018

28/05/2018 - 10:33

Ora juaj / 26 maj 2018

26/05/2018 - 17:28

Ora juaj / 25 Maj 2018

25/05/2018 - 10:04