Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision mëngjesi nga e hëna në të shtunë, me gazetarin Klodi Karaj. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 19 janar 2019

19/01/2019 - 13:11

Ora juaj / 18 janar 2019

18/01/2019 - 11:10

Ora juaj / 17 janar 2019

17/01/2019 - 11:27

Ora juaj / 16 janar 2019

16/01/2019 - 12:01

Ora juaj / 14 janar 2019

14/01/2019 - 11:08

Ora juaj / 12 janar 2019

12/01/2019 - 16:28

Ora juaj / 11 janar 2019

11/01/2019 - 14:27

Ora juaj / 10 Janar 2019

10/01/2019 - 12:33

Ora juaj / 09 janar 2019

09/01/2019 - 12:10

Ora juaj / 08 janar 2019

08/01/2019 - 11:30

Ora juaj / 07 janar 2019

07/01/2019 - 15:36

Ora juaj / 5 janar 2019

05/01/2019 - 12:32

Ora juaj / 04 janar 2019

04/01/2019 - 14:54

Ora juaj / 03 janar 2019

03/01/2019 - 13:00

Ora juaj / 02 janar 2018

02/01/2019 - 15:39

Ora juaj / 31 dhjetor 2018

31/12/2018 - 18:35

Ora juaj / 29 dhjetor 2018

29/12/2018 - 13:37

Ora juaj / 28 dhjetor 2018

28/12/2018 - 20:04

Ora juaj / 27 dhjetor 2018

27/12/2018 - 10:12