Përmbytjet, deputeti i PD tregon debatin me Bushatin dhe Xhaçkën: Erdhën 10 minuta dhe ikën

24/03/2018 - 21:52
Vendimi për Tahirin
21/09/2019 - 14:51
(Pa)fajësia e Saimir Tahirit
21/09/2019 - 14:07