Miliona eurot e sekuestruara, Ndreu: Se fantazon PD, nuk mund të luajmë mendsh dhe ne

25/06/2018 - 22:09
Vendimi për Tahirin
21/09/2019 - 14:51
(Pa)fajësia e Saimir Tahirit
21/09/2019 - 14:07