Analiza e Kastriot Myftaraj për takimin historik mes Donald Trump dhe Kim Jong- un

10/06/2018 - 22:32
E ftuar Evis Kushi
14/01/2019 - 18:38
E ftuar Gerta Meta
08/01/2019 - 18:17