Dite e Re

Nga e hena ne te premte ora 08:00-10:00

Një emision që drejtohet nga Dajana Shabani, Besmir Metani dhe Hermes Nika nga e hëna në të premte. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Dite e Re / 29 mars 2019

29/03/2019 - 12:50

Dite e Re / 27 mars 2019

27/03/2019 - 16:34