Te ftuar Briken Calja, peshëngritës dhe Sokol Bishanaku, trajner

13/06/2018 - 10:41

I ftuar Gentian Mamo

16/02/2018 - 11:21

16 shkurt 2018

16/02/2018 - 11:07

I ftuar Ilir Tafaj

15/02/2018 - 13:33