Te ftuar Briken Calja, peshëngritës dhe Sokol Bishanaku, trajner

13/06/2018 - 10:41

I ftuar Aurel Thëllimi

12/10/2018 - 12:11

11 tetor 2018

11/10/2018 - 14:12

I ftuar Kiço Londo

11/10/2018 - 12:30