Diagnozë

Çdo të shtunë ora 17:00

Emisioni mjekësor 'Diagnozë', transmetohet çdo të shtunë në orën 17:00 në TV Ora News, me autore dhe moderatore Freskida Miloti. Në minutazhin e rezervuar për kujdesin shëndetësor ka të ftuar mjekë specialist, të cilët i japin përgjigje shumë pyetjeve, diagnostikimet, arritjet më të fundit në fushën e mjekësisë,mesazhe sensibilizuese, këshilla praktike etj. Bëhen pjesë e këtij emisioni personazhe publike me një intervistë ndryshe dhe me surpriza. 'Diagnozë' emisioni dedikuar shëndetit, përcjellë kulturë mjekësore dhe ju prezanton shikuesve një fundjavë të këndshme televizive.

Mund të na kontaktoni ne adresen e emailit [email protected] 

Te gjitha emisionet jane dhe ne YoutubeMund të na ndiqni dhe ne Facebook

Facebook: Diagnozë

Instagram: emisioni_diagnozë