Verë pa limit, WiFi dhe muzikë live, shpenzimet e shtetit për Vitin e Ri

08/01/2018 - 19:41
I ftuar Bujar Qamili
13/04/2018 - 19:43
I ftuar Redon Makashi
06/04/2018 - 19:55
I ftuar Sinan Hoxha
30/03/2018 - 20:46