Punonjësit e nënstacionit elektrik Poçem dhe TEC-it Ballsh, 20 muaj pa rroga

11/07/2018 - 19:33
I ftuar Roland Koça
26/01/2018 - 20:11
E ftuar Ronela Hajati
19/01/2018 - 19:49