Punonjësit e nënstacionit elektrik Poçem dhe TEC-it Ballsh, 20 muaj pa rroga

11/07/2018 - 19:33
I ftuar Redon Makashi
06/04/2018 - 19:55
I ftuar Sinan Hoxha
30/03/2018 - 20:46
I ftuar Visjan Ukcenaj
23/03/2018 - 19:38
E ftuar Mariola Kaçani
16/03/2018 - 19:32