Punonjësit e nënstacionit elektrik Poçem dhe TEC-it Ballsh, 20 muaj pa rroga

11/07/2018 - 19:33
E ftuar Gerta Heta
09/02/2018 - 20:02
I ftuar Roland Koça
26/01/2018 - 20:11