Punonjësit e nënstacionit elektrik Poçem dhe TEC-it Ballsh, 20 muaj pa rroga

11/07/2018 - 19:33
E ftuar Evi Reçi
27/04/2018 - 19:41
E ftuar Mariza Ikonomi
20/04/2018 - 19:39
I ftuar Bujar Qamili
13/04/2018 - 19:43