Punonjësit e nënstacionit elektrik Poçem dhe TEC-it Ballsh, 20 muaj pa rroga

11/07/2018 - 19:33
"Femzanat" (31 dhjetor 2018)
31/12/2018 - 20:52
"Femzanat": (25 dhjetor 2018)
25/12/2018 - 20:28