Nora Malaj në BOOM, komenton këpucën e Monës dhe a i mungon Ilir Meta

22/12/2017 - 20:16
I ftuar Bujar Qamili
13/04/2018 - 19:43
I ftuar Redon Makashi
06/04/2018 - 19:55
I ftuar Sinan Hoxha
30/03/2018 - 20:46