Zonja e parë Melania Trump iu nënshtrua të hënën një operacioni në veshkë në Qendrën Mjekësore Ushtarake Walter Reed pranë Uashingtonit, sipas një deklarate të lëshuar nga zyra e saj.

Procedura kaloi me sukses dhe nuk pati komplikime por kërkonte kujdes mjekësor, tha zyra e saj, duke shtuar se fjala ishte për një gjendje beninje.

"Zonja Trump ndodhet në Qendrën Mjekësore Ushtarake Walter Reed dhe mund të qëndrojë aty gjatë javës”.

Zonja Trump, 48 vjeç, është zonja e parë amerikane prej shumë dekadash që i nënshtrohet një procedure të tillë serioze gjatë kohës në Shtëpinë e Bardhë.

/VOA/

/Ora News.tv/