Drejtori në detyrë i Teatrit Kombëtar, Hervin Çuli i ftuar në "360Gradë" në Ora News, thoë se nuk ka spostim të trupës nga ambientet e këtij teatri.

Çuli: Nuk kemi spostim të trupës. Nuk e di kush e ka shpikur. Është përdorur thjesht simbolikisht. Teatri Kombëtar nuk ka asnjë ndryshim nga teatri i sotëm me të nesërm, thjesht do t'i shtohen dy salla.

Unë vij nga një eksperiencë nga Bukureshti ku ka një teatër në qendër dhe një në periferi.

Zheji: Ajo që thua ti është se aktorët kanë dalë kot.

Çuli: Kemi vetëm një shpërndarje të punëve dhe i shtohen dy skena. Teatri i Operës dhe Baletit do të vijnë të japin ndonjë shfaqje./Ora News.tv/