Aeroporti i Londrës është mbyllur pasi një bombë e Luftës së Dytë Botërore u gjet pranë në lumin Thames.

Bomba u gjet gjatë punimeve që po bënin punëtorët e ndërtimit.

Policia po punon për heqjen e bombës. Aeroporti është mbyllur për tu siguruar që municionet do të merren në mënyrë të sigurtë duke kufizuar çdo rrezik për njerëzit.

Aeroporti i Londrës është një aeroport ndërkombëtar i vendosur në lagjen Newham të Londrës Lindore. Zona ishte shumë industriale dhe shumë e populluar gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Royal Docks, ku është e vendosur pista tani, ishte një pikë hyrëse kryesore në lumin Thames për mallra dhe tregti.

/Ora News.tv/