Shërbimi i video streaming YouTube ishte i paaritshëm për më shumë se një orë në shumë vende vëndeve të botës.

Youtube informoi se ka qenë jashtë funksioni në orën 03:00 të mëngjesit të sotëm, dhe se teknikët e tij ishin në punë për rikthimin e të gjitha funksioneve. 

Problemi preku kanalet YouTube, YouTube Music dhe YouTube TV. 

Në faqen e tyre, YouTube preferoi  të mos zbulojë se cilat ishin arsyet e ndërprerjes së shërbimit për një orë. 

/Ora News.tv/