Për shumë njerëz, mushkonjat janë tejet të bezdisshme. Në këtë video, tregohet se si ato përpiqen të arrijnë dhe të kafshojnë lëkurën e njeriut përmes një rrjete.

Klienti, i filmuar nga një biolog i Universitetit të Melburnit në Australi, tregon insektet që përpiqen vazhdimisht për të shmangur rrjetën me thumbin e tyre.

Sipas një raporti të CDC, 2018 do të jetë më i keqi për sëmundjet e transmetuara nga kafshimet e mushkonjave, të cilat përfshijnë virusin e Nilit Perëndimor, virusin Zika dhe ethet e dengutit - të gjitha potencialisht vdekjeprurëse.

Edhe pse shumica e mushkonjave që na kafshojnë nuk mbartin sëmundje, kruajtja dhe lëkura e kuqe që vjen së bashku me të, është e mjaftueshme që të duam të mbrohemi me çdo kusht.

/Ora News.tv/