Një lodër seksi e re ka instaluar një kamer në vibratorin e saj për të ndihmuar femrat që të kontrollojnë më mirë vaginën e tyre nga ndonjë problem shëndetësor ose nga ndonjë sëmundje seksualisht e transmetueshme. Kjo teknologji e krijuar nga Svakom e një kompanie amerikane i jep femrave një eksperiencë multisensibile gjatë kohës që ato kontrollojnë organet gjenitale. Kjo pajisje e quajtur Gaga të jep kënaqësi dhe të informon. Lodra seksuale vjen bashkë me një USB e cila shërben si një karikues për laptop dhe smartphone. Por pajisja mund të funksionojë edhe me wireless./mv/oranewsonline/

/Ora News.tv/