Dhimbjet e trupit dhe mendimet e shumta ndikojnë në faktin që njerëzit flenë gjumë me vështirësi. Një grua beson se ka gjetur zgjidhjen për ato momente shqetësuese. Shkrimtarja Nicole Singh ka treguar rutinën e saj me qëllim që të ndihmojë ata që luftojnë me pagjumësinë.

1-Bëj dush në vaskë të ngrohtë duke qëndruar disa minuta për tu qetësuar;

2-Bëj masazh fytyre me produkte shtëpie pasi ndihmon me tensionin;

3-Nxitni shqisat duke krijuar mjedis qetësues me dritë dhe muzikë të lehtë;

4-Medito duke përdorur teknikën e thjeshtë të relaksimit 'ndryshimi i jetës' që zbut stresin fizik;

5-Bëj cfarë ndjen duke mos u shqetësuar për përdorimin e pajisjeve teknologjike pasi mund të ndihmojnë në gjumë të shpejtë dhe të lehtë.

/Ora News.tv/