Paralajmërimi për një rritje prej 2 % e pensioneve nuk i ka gëzuar pensionistët. Në Kukës, një prej qarqeve me të varfëra, ku numërohen rreth 1800 pensionistë, vendimi komentohet me kritika.

Të pakënaqur janë edhe pensionistët në Fier, Kukws

Për jetë të vështirë e pamundësi ekomomike flasin edhe pensionistët e Korcës

Ndërsa bëjnë llogaritë e shpenzimeve dhe nevojave, pensionistët në të gjithë vendin kërkojnë rritje të ndjeshme

Fondi i vënë në dispozicion në buxhetin e vitit 2018 për pensionet arrin në rreth 1. 8 miliardë lekë dhe po diskutohet nen për nen në komisionet parlamentare.

/Ora News.tv/