Lamtumirën për tre njerëz që i kishte njohur nga afër, prifti katolik i Velipojës e kthye në një apel të fortë për jetën.

Prifti: I jam përgjëryuar zotit me mu përgjigje, ca ishte kjo punë si mundet me ia vu emrin. Po kam marrë heshje, heshtje heshtjen e tij totale.

Tashmë Përgjigjen për vdekjen e tre anëtarëve të familjes Preka, famullitari dom Marjan Gega,  e kërkon nga autoritetet e shtetit, jo për të shuar kuriozitetin, por për të shtuar përgjegjeshmërine dhe vlerësimin për jetën.

Prifti: Duhet te dijme ca ka ndodh me kuptu e nderu keto tre viktima dhe me qene të përgjigjeshme.

Në një fjalim emocional plot mesazhe të forta për përgjegjshmëri, prifti i Velipojës apeloi që kjo histori të mos provojë se në shqiptarët harrojmë shpejt e nuk mësojmë kurrë

Prifti: Na fal o zot ne ne harxhojmë më shumë duke pirë një kafe sesa tek jeta.

Por ndërsa në velipojë iu dha lamtumira tre anëtarëve të familjes Preka, 10 vjecarja mbetet në gjendje kritike në spitalin e Shkodrës bashkë me të emën.

/Ora News.tv/