Një fëmijë dhe nëna e tij ishin vetëm pak sekonda larg vdekjes. 

Një automjet i rëndë përballë tyre vjen me shpejtësi dhe rrotullohet, por nëna dhe fëmija i saj, fatmirësisht marrin drejtimin e kundërt, duke iu shmangur përplasjes që mund të ishte fatale. 

Ndonjëherë vdekja vjen kaq pranë sa jemi në gjendje ta shohim me sytë, dhe kur largohemi prej saj, duket se jemi kaq fatlumë. Kjo video është filmuar në Rusi.

/Ora News.tv/

/Ora News.tv/