Kreu i grupit parlamentar të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili thotë se ai që synon të kapë sistemin e drejtësisë është i frikësuar nga drejtësia.

Vasili: Ai që kap drejtësinë e kap vetëm ai që ka frikë nga drejtësia. Ai që nuk ka frikë, ai nuk e kap, nuk e shkel Kushtetutën, vetëm i zbaton ligjin. Pastaj, kjo drejtësi e barabartë është e barabartë për të gjithë. Ky është fundi i demagogjisë dhe është shumë e qartë dhe evidente.
/Ora News.tv/