Sipas hulumtive, konsumimi i ushqimeve të detit, arrave dhe drithërave zvogëlon me 30 % rrezikun për zhvillimin e sëmundjeve mendore.

Anti-inflamatorët e lidhura me ushqimin mesdhetar, siç është vaji i peshkut dhe perimet, mbrojnë trurin nga dëmtimet.

/Ora News.tv/