Nëse keni probleme me alarmin e mëngjesit, mos u shqetësoni pasi ka përfitime për mendjen tuaj. 

Studimet dhe hulumtimet e psikologut Satoshi Kanazawa zbuluan se ata që e kanë të vështirë të zgjohen nga gjumi janë më të zgjuar, krijues dhe të lumtur se të tjerët.

Ai thotë se njerëzit kanë aftësinë për të anashkaluar orën dhe të shtrihen për të fjetur e të ngrihen kur të dëshirojnë, në varësi të planeve që kanë për ditën.

Kështu që nëse urreni të ngriheni nga krevati, mos u shqetësoni sepse jeni mjeshtra të trurit.

/Ora News.tv/