Peshëngritësi Briken Calja bëri histori në Shqipëri pasi u shpall Kampion Evrope duke rrëmbyer 3 medalje ari në Rumani.

Calja i ftuar në emisionin Ditë e Re tregoi sakrificën më të madhe për sportin e peshëngritjes.

Brikeni u shpreh: "Ajo çfarë kam sakrifikuar në rradhë të parë është rinia ime. Kemi sakrifikuar rininë tonë duke u larguar nga shoqëria, duke mos shijuar benefitet që marrin të rinjtë duke dalë gjatë gjithë kohës, festat, familja, gjithçka. Largohesh nga gjithçka vetëm për tu fokusuar tek puna dhe rezultatet." 

/Ora News.tv/