Vitin e kaluar u prezantuan tre modele të reja celularësh, iPhone 8, iPhone 8 plus dhe iPhone X. Në fillim ksihte shqetësime për cmimin prej 1000 paund të iPhone X që shtoi dyshime se Apple do të ketë rënie në treg.

Por gjiganti i teknologjisë amerikane, Apple, është kompania e parë publike në ShBA që ka arritur vlerën prej një trilion dollarësh në tregun e aksioneve.  Kjo arritje u realizua vetëm nëpërmjet iPhone X.

Sot po realizohet konferenca e përvitshme e kompanisë që do të prezantojë modelet e reja të celularëve që mund të kenë sërish ndikim të madh.

/Ora News.tv/